ΑΡΧΙΚΗ> ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Μετά την επιλογή της κράτησής σας θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής αξίας του μισθώματος τουλάχιστον.

                                                                  

Στοιχεία κατάθεσης:

Όνομα τραπέζης:Alpha Bank

Αριθμός λογαριασμού:GR0301401800180002310007810

Swift or Bic code:CRBAGRAA

Όνομα κατόχων:Ξηρογιάννης Σταμάτιος-Ξηρογιάννης Ιωάννης

 

Οι τιμές της FM Rent a Car Amorgos περιλαμβάνουν φόρους,ασφάλεια προς τρίτους,οδική βοήθεια,24h service,απεριόριστα χιλιόμετρα και δωρεάν παράδοση-παραλαβή σε όλα τα ξενοδοχεία της Αμοργού.

                                              

 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:                                                                            

 

1)ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Για τις κατηγορίες A,B,C,D ελάχιστο όριο ηλικίας 21 χρόνια. 

 

2)ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:Μετρητά ή πιστωτική κάρτα(visa,maestro και mastercard) 

 

3)ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ: Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο. 

 

4)ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή.

 

5)ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την FM Rental οδηγοί αυτοκινήτων είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο,σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Και οι 2 καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της FM Rental με την Ασφαλιστική της εταιρεία. 

 

6)ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW): Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ, στην ελάχιστη χρέωση των 450€ για τις κατηγορίες A,600€ για την Β,900 για την Γ και Δ,1200€ για τις κατηγορίες  cabriolet και vip με 10€ επιβάρυνση ανά ημέρα. 

 

7)ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ: Ημερήσια χρέωση 2€ για κάθε επιπλέον οδηγό. 

 

8)ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΙΜΑΝΙ:5€ Εφάπαξ χρέωση μια φορά.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ:Τα οχήματα πρέπει να επιστρέφονται στο ίδιο επίπεδο βενζίνης όπως της παραλαβής.

 

9)ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: 18€ Με υπαιτιότητα του οδηγού.

 

10)ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση δωρεάν.

 

11)ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο  αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης, ή, μεγαλύτερης κατηγορίας 

12)ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:Η FM Rent a car θα σας επιστρέψει το ποσό της προκαταβολής σας σε περίπτωση που μας ενημερώσετε τουλάχιστον 20 μέρες πριν την άφιξή σας εκτός από περιπτώσεις επιδημιών,πανδημιών,πολέμου ή φυσικών φαινομένων υψηλής καταστροφής όπως πλημμύρες,φωτιές και σεισμοί όπου οι πελάτες θα λάβουν voucher με το αντίστοιχο ποσό της προκαταβολής τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία η οποία εξαρτάται αποκλειστικά από την εταιρεία μας.

13)ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της FM Rental. Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια τυχόν ζημιές που θα  προκληθούν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατά την μεταφορά αυτού. 

 

14)ΦΟΡΟΙ: Σε όλες τις  τιμές και χρεώσεις που αναγράφονται στο διαδίκτυο περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.