ΑΡΧΙΚΗ> ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Μετά την επιλογή της κράτησής σας θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής αξίας του μισθώματος τουλάχιστον.

                                                                  

Στοιχεία κατάθεσης:

Όνομα τραπέζης:Alpha Bank

Αριθμός λογαριασμού:GR0301401800180002310007810

Swift or Bic code:CRBAGRAA

Όνομα κατόχων:Ξηρογιάννης Σταμάτιος-Ξηρογιάννης Ιωάννης

 

Οι τιμές της FM Rent a Car Amorgos περιλαμβάνουν φόρους,ασφάλεια προς τρίτους,οδική βοήθεια,24h service,απεριόριστα χιλιόμετρα και δωρεάν παράδοση-παραλαβή σε όλα τα ξενοδοχεία της Αμοργού.

                                              

 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:                                                                            

 

1)ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Για τις κατηγορίες A,B,C,D ελάχιστο όριο ηλικίας 21 χρόνια. 

 

2)ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:Μετρητά ή πιστωτική κάρτα(visa,maestro και mastercard) 

 

3)ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ: Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο. 

 

4)ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή.

 

5)ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την FM Rental οδηγοί αυτοκινήτων είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο,σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Και οι 2 καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της FM Rental με την Ασφαλιστική της εταιρεία. 

 

6)ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW): Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ, στην ελάχιστη χρέωση των 450€ για τις κατηγορίες A,600€ για την Β,900 για την Γ και Δ,1200€ για τις κατηγορίες  cabriolet και vip με 10€ επιβάρυνση ανά ημέρα. 

 

7)ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ: Ημερήσια χρέωση 2€ για κάθε επιπλέον οδηγό. 

 

8)ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΙΜΑΝΙ:5€ Εφάπαξ χρέωση μια φορά.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ:Τα οχήματα πρέπει να επιστρέφονται στο ίδιο επίπεδο βενζίνης όπως της παραλαβής.

 

9)ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: 18€ Με υπαιτιότητα του οδηγού.

 

10)ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση δωρεάν.

 

11)ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο  αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης, ή, μεγαλύτερης κατηγορίας 

12)ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:Η FM Rent a car θα σας επιστρέψει το ποσό της προκαταβολής σας σε περίπτωση που μας ενημερώσετε τουλάχιστον 20 μέρες πριν την άφιξή σας εκτός από περιπτώσεις επιδημιών,πανδημιών,πολέμου ή φυσικών φαινομένων υψηλής καταστροφής όπως πλημμύρες,φωτιές και σεισμοί όπου οι πελάτες θα λάβουν voucher με το αντίστοιχο ποσό της προκαταβολής τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία η οποία εξαρτάται αποκλειστικά από την εταιρεία μας.

13)ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της FM Rental. Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια τυχόν ζημιές που θα  προκληθούν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατά την μεταφορά αυτού. 

 

14)ΦΟΡΟΙ: Σε όλες τις  τιμές και χρεώσεις που αναγράφονται στο διαδίκτυο περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

15)ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ:Για παραδόσεις ή επιστροφές εκτός ωραρίου καταστήματος υπάρχει εφάπαξ χρέωση 40ευρώ την φορά.Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί την χρέωση αυτή το τελικό check out του αυτοκινήτου γίνεται από εμάς χωρίς την παρουσία του σε περίπτωση αναχώρησής του και οποιεσδήποτε ζημιές υπάρχουν στο όχημα του θα κοστολογηθούν από την εταιρεία μας και θα χρεωθούν χωρίς την συγκατάθεσή του.